Cautare

403 de rezultate pentru "postliceale sanitare acreditate" (3.12 secunde)
In cadrul aceleiasi comisii se analizeaza, avizeaza si se initiaza o serie de propuneri privind infiintarea de catre consiliu a unor institutii social-culturale si sanitare si pentru asigurarea bunei lor functionari, sprijinire a actiunilor stabilite pentru asigurarea conditiilor de organizare si desfasurare a activitatilor stiintifice, cultural-artistice, sportive si de tineret, precum si actiuni de ocrotire a sanatatii populatiei.
Sa va preocupati de serviciile sanitare si sa aveti numai rezultate bune", a declarat Liviu Brailoiu, prefectul Constantei. La randul sau, Nicusor Constantinescu, presedintele Consiliului Judetean, a tinut sa precizeze ca DSP se va subordona administratiei locale, care va imbunatati infrastructura sanatatii.
La eveniment au luat parte reprezentanti ai institutiilor statului, dintre care ii amintim pe Claudiu Palaz, subprefectul Constantei, si doctorul Adrian Pavlov, seful Inspectiei Sanitare de Stat Constanta.
Medicul Florian Stoian, purtatorul de cuvant al celei mai mari unitati sanitare din judet, a declarat, pentru cotidianul "Replica" de Constanta, faptul ca lui Ionel Chirita i s-a administrat un tratament de urgenta care i-a distrus cheagurile de sange.
2009, potrivit careia complexul turistic "Floarea Soarelui" a fost modernizat si este "dotat corespunzator profilului", inspectorii concluzionand ca este "corepunzator din punct de vedere al normelor igienico-sanitare".
Actele normative respective se refera la personalul contractual din sectorul bugetar, la functionarii publici, personalul contractual din unitatile sanitare publice, din sistemul sanitar-veterinar, la personalul militar din institutiile publice de aparare nationala, ordine publica si siguranta nationala, precum si la cel civil din aceste institutii, la personalul din justitie, controlorii financiari din cadrul Curtii de Conturi si la personalul din educatie.
Pentru un copil protejat in sistem rezidential, DGASPC va primi, lunar, daca are noroc, 1,167 de lei pentru cheltuieli de personal, 228 de lei pentru hrana, 7 lei pentru medicamente si materiale sanitare si 11 lei pentru lenjerie.
Seful circumscriptiei Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor Fetesti, medicul Geronimo Branescu (foto), a sustinut ieri, 19 mai a. c.
"Din acesti bani trebuie sa achizitionam si rechizite, materiale igienico-sanitare, materiale cultural sportive, lenjerie, haine etc. ", a completat directorul DGASPC de la malul marii.
Avem un acord incheiat cu Ministerul Sanatatii si Casa Nationala de Asigurari de Sanatate, care prevede acordarea integrala a sporurilor specifice in conformitate cu actele normative in vigoare si cu prevederile contractelor colective de munca de la toate nivelurile in unitatile sanitare si in sistemul finantat de la bugetul de stat", a mai spus Cotojman.
Astazi (ieri - n.r.), managerul a intrunit comitetul director pentru a afla care este situatia reala a unitatii sanitare", a declarat purtatoarea de cuvant a SJU Slatina, Cristina Bontescu.
"Nu sunt probleme cu platile pentru luna iunie, dar vrem sa ne asiguram ca lunile august si septembrie vor fi acoperite cu finantare astfel incat managerii sa achite drepturile salariale si sa plateasca furnizorii care aduc medicamente si materiale sanitare.
La Tabara Delfin din Navodari am fost nevoiti sa aplicam amenda pentru faptul ca magazia de lenjerie era amplasata pe culoarul care ducea la grupurile sanitare, ceea ce nu este normal.
"Unitatile de alimentatie nu au spatii de prelucrare a alimentelor care sa respecte normele sanitare in vigoare, iar personalul angajat nu a efectuat examenele medicale obligatorii si nici cursuri de instruire privind insusirea notiunilor de igiena.
Nicolae Dineata, seful Inspectiei Sanitare de Stat Gorj, a declarat ca a mers la Manastirea Lainici: "Ieri-dimineata am mers acolo si am scos de la consum 20 de kilograme de carne.
De la repartizarea aproape matematica a spatiului pentru birouri - incluzand sala de consiliu, sala de casatorii si chiar studio foto, cu placute bilingve (romana-engleza) la fiecare usa, camere de luat vederi instalate in fiecare colt al incaperilor, amenajarea moderna, mobilierul nou, ghidul electronic informativ in holul de la intrare, grupuri sanitare moderne si pana la personalul amabil si placut, totul demonstra ca se poate, chiar si la tara.
Din 1995 si pana in 2008, el a ocupat functia de directorul general al Dom Holding Company - companie specializata in constructii-montaj, lucrari constructii civile, industriale, lucrari instalatii sanitare, termice, electrice, lucrari drumuri, platforme precum si pasaje rutiere.
Reprezentantii Directiei Sanitare de Control (DSC) in sanatate publica au efectuat, in ultima saptamana, 202 controale la unitatile de alimentatie din zonele de agreement de pe intreg litoralul.
Spunem asta pentru ca locatiile nu sunt prevazute cu grupuri sanitare, drept urmare consumatorii de bauturi alcoolice isi incheie "aventura" bahica "de elita" udand zidurile blocurilor din apropierea barului.
Acest partid - ANSD- va cuprinde in randurile sale toate categoriile de cetateni, indeosebi profesori si invatatori, tineri si studenti, medici si cadre sanitare, ingineri si economisti, cadre militare in rezerva si retragere, fermieri si tarani, intrerpinzatori, pensionari si alti cetateni cu venituri oneste si modeste.
google-analytics.com